Sandblæsning af hus Nordjylland

​Er det tid til en sandblæsning af hus i Nordjylland? Giv dit hus et ansigtsløft og gør facaden smuk igen. Vi sørger for at dit hus og facade står knivskarpt, så selv naboerne bliver misundelige. Kontakt os via boksen her på siden, så giver vi dit hus nyt liv.

Hvad er fordelen ved vores sandblæsning

Med en sandblæsning af dit hus i Nordjylland kan du opnå en smuk og jævn facade igen. Både vind, vejr og tid kan være hårdt mod husets facade, men det retter vi op på. En sandblæsning er især klogt, hvis du ønsker en videre behandling af facaden. Ved sandblæsning renser du din facade i bund, så murværket er modtageligt over for andre behandlinger. Du kan efterfølgende pudse eller vandskure facaden for det bedste resultat.

Sandblæsningen giver dig en ren facade og murværk til det videre arbejde. Alt den gamle maling, puds og andet skidt bliver fjernet og sørger for det bedste underlag til en god behandling.
Vi udfører sandblæsning af hus i Nordjylland for alle typer af huse, både private, erhverv og offentlige, store som små. Derudover betjener vi også hele landet med sandblæsning af højeste kvalitet.

Vi har mange års erfaring

Vi er dit sikre valg af firma til sandblæsning. Du er garanteret behandling af kvalitet, leveret til aftalte tid og pris. Du kan finde vores priser her på siden, men er også meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på dit hus. Vi både vejleder og rådgiver med glæde.

 

Tørsandblæsning fra​ 40 kr. pr. m2
Vådsandblæsning fra​ 45 kr. pr. m2
Afdækning af vinduer og døre fra​ 15 kr. pr. m2
Sjælland +15 kr. pr. kvm. + bro
Vandskuring fra 210 kr. pr. m2
Pudsning/flisning fra 230 kr. pr. m2
Pcb-Kviksølv/Miljø Sandblæsning fra 45 kr. pr. m2​
Jern m.m. 1000 kr. pr. time
Mobilsandblæsning 1000 kr. pr. time​
Alle priser er Excl. moms

Nees Sandblæsning er et professionelt renoveringsfirma beliggende i Jylland. Vi hjælper alle huse til nyt liv og smukke facader. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og er derfor dit sikre valg. Vi har markedets bedste materialer samt erfaringen til behandlinger af kvalitet.

Sandblæsning af hus