Sandblæsning Nordjylland – Få professionelt håndværk

Er det tid til en sandblæsning Nordjylland for dit hus? En Sandblæsning kan gøre mange gode ting for dit hus. Du vil efterfølgende opleve en smuk og jævn facade, der er renset og har den optimale tilstand for en videre behandling. Murværket bliver renset og gjort jævnt, så der er de bedste forhold for en vandskuring, pudsning eller lignende.

Vi har bred erfaring og ekspertise inden for sandblæsning i Nordjylland og omegn. Kontakt os hvis du står med en renoveringsopgave, hvor sandblæsning er en god start.

Hvorfor vælge en sandblæsning

Du tænker måske at det ikke er nødvendigt, men en sandblæsning sørger for at rense dit murværk helt i bund, så både gammel maling, puds og andet smuds er fjernet. Ved en sandblæsning blæses finkornet sand mod muren på højtryk, hvilket sikrer at alt skidt og møg fjernes. Der findes flere forskellige typer af sandblæsning og vi sørger altid for at behandle lige præcis dit murværk korrekt.

Behandlingen er yderst effektiv og er din garanti for det bedste underlag til de bedste slutresultater. Uanset om du døjer med mos, alger, trafikfilm eller anden snavs og belægning, så er sandblæsning i Nordjylland din redning. Det er også en vigtig behandling mod sætningsskader på huset og murværket. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores sandblæsning.

Vi sørger for renovering af kvalitet

Vi har sørget for gode priser på alle vores services. Derudover er vores mange års erfaring din garanti for veludført arbejde. Vi holder aftaler og servicerer alle kunder – store som små huse samt for private, erhverv og det offentlige.

Kontakt os endelig med din opgave, så vender vi tilbage. Du er også velkommen til at spørge os til råds ved tvivl, så hjælper og rådgiver vi med glæde. Vi tilbyder gode priser og markedets bedste materiale til alle vores behandlinger.

Tørsandblæsning fra​ 40 kr. pr. m2
Vådsandblæsning fra​ 45 kr. pr. m2
Afdækning af vinduer og døre fra​ 15 kr. pr. m2
Sjælland +15 kr. pr. kvm. + bro
Vandskuring fra 210 kr. pr. m2
Pudsning/flisning fra 230 kr. pr. m2
Pcb-Kviksølv/Miljø Sandblæsning fra 45 kr. pr. m2​
Jern m.m. 1000 kr. pr. time
Mobilsandblæsning 1000 kr. pr. time​
Alle priser er Excl. moms

 

Sandblæsning af hus