Pudsning og facaderenovering i Jylland

Ved Nees Sandblæsning ApS er vi eksperter i pudsning og facaderenovering i Jylland, samt i resten af Danmark. Facaden er det første man ser på din bolig, og med årene vil den langsomt blive slidt og ujævn, hvilket kan ødelægge helhedsindtrykket af dit hus. Ved at foretage en total facaderenovering, kan du give din bolig et helt nyt og moderne look, og den vil samme tid stige i værdi, blive bedre isoleret og kræve mindre vedligeholdelse.

Professionel facaderenovering i Jylland giver dit hus et helt nyt udseende

​Der er mange fordele ved at foretage en facaderenovering i Jylland, og hvis du vælger at få det gjort hos os, så kan vi hjælpe dig med en totalrenovering. Dette indebærer, at vi både sandblæser facaden som en del af facaderenoveringen, hvorefter du selv kan vælge, hvilken behandling du ønsker.

Vi kan stå for en god pudsning af facaden, men vi kan også vandskure. Ønsker du det, kan vi til og med skure facaden op med farve igen, så du ikke behøver at male i mange år fremover.

Konkurrencedygtige priser på pudsning af facade

​Vi holder til omkring Holstebro, men vi foretager både pudsning og facaderenovering i Jylland samt Nordjylland, Fyn og på Sjælland og øerne. Vi anvender altid kvalitetsmaterialer og vi går meget op i at levere et godt resultat, der kan holde i mange år.

Selvom vi går meget op i kvalitet, går vi ikke på kompromis med vores konkurrencedygtige priser. For at få et uforpligtende tilbud på pudsning af facaden kan du altid kontakte os på telefon 29 41 00 98 eller på mail nees.sandblaesning@gmail.com.

Se vores priser på facaderenovering i Jylland her.