Vi er dit professionelle renoveringsfirma i Jylland

​Hos Nees Sandblæsning ApS er vi dit professionelle renoveringsfirma i Jylland, vi er altid klar til at hjælpe dig med en professionel løsning, der kan få din boligs facade til at se ud som ny igen.

Med vores mange års erfaring og vores dygtige medarbejdere bestræber vi os på at være din foretrukne partner, når det kommer til en professionel sandblæsning og facaderenovering.

Om Nees Sandblæsning ApS

​Med vores mere end 15 års erfaring med sandblæsning, kan vi foretage sandblæsninger af stort set alt.

Vi er en lille virksomhed, der går meget op i kvalitetsarbejde. Derfor anvender vi altid nogle af markedets bedste materialer til vores sandblæsninger og facaderenoveringer.

Hos os er kunden i centrum, og når du vælger os, vil du blive mødt af en række imødekommende og kompetente fagfolk, der leverer et stykke arbejde, som er færdig til tiden og lavet til den aftalte pris.

Vores arbejdsopgaver som renoveringsfirma i Jylland

​Vi foretager mere eller mindre alt inden for sandblæsning og facaderenovering, men her er nogle af vores specialer:

​Vi foretager mobilsandblæsning, sandblæsning af ejendomme og landbrugsejendomme. Vi kan også sandblæse skibe, jern, glasfiber og meget andet.

Uanset hvilken form for løsning du er interesseret i, så er du altid velkommen til at ringe til os på 29 41 00 98 eller skrive en mail på nees.sandblaesning@gmail.com, så kan vi sammen tage en snak om mulighederne.

renoveringsfirma i jylland