Sandblæsning af hus i Jylland

​Trænger din boligs facade til et ansigtsløft? Vil du gerne give nyt liv til din bolig og få en jævn og smuk facade? Med en sandblæsning af hus i Jylland kan du gøre alt dette muligt. Læs videre herunder for at få mere information.

Eller kontakt os direkte i kontaktboksen ovre til højre!

Hvorfor foretage sandblæsning af hus?

​Den umiddelbare største årsag til at foretage en sandblæsning facaderne på dit hus er; at du vil kunne give murværket en smuk og jævn overflade. Dette er specielt godt, hvis du vil foretage en videre behandling af facaden.

Efter at have foretaget sandblæsning af huset er facadens overflade fuldstændig renset og mest modtagelig overfor andre behandlinger. Derfor er det en god idé altid at starte med en sandblæsning af huset, hvis du for eksempel vil pudse facaden eller foretage en vandskuring efterfølgende.

Med et sandblæst hus har du altså et rent underlag at arbejde med, hvor gammelt maling, puds og andet skidt ikke ødelægger de nye behandlinger.

Vores arbejde i forbindelse med sandblæsninger af huse
Vi foretager sandblæsning af hus i Jylland for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Selvom Nees Sandblæsning hører hjemme omkring Holstebro, kører vi også gerne ud til opgaver i Nordjylland, hele Jylland, Fyn og på Sjælland.

Priser på sandblæsning af hus​​ i Jylland

Når du vælger at få sandblæst dit hus af os, så garanterer vi dig en kvalitetsbehandling, der bliver leveret til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Tørsandblæsning fra​ 40 kr. pr. m2
Vådsandblæsning fra​ 45 kr. pr. m2
Afdækning af vinduer og døre fra​ 15 kr. pr. m2
Sjælland +15 kr. pr. kvm. + bro
Vandskuring fra 210 kr. pr. m2
Pudsning/flisning fra 230 kr. pr. m2
Pcb-Kviksølv/Miljø Sandblæsning fra 45 kr. pr. m2​
Jern m.m. 1000 kr. pr. time
Mobilsandblæsning 1000 kr. pr. time​
Alle priser er Excl. moms

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon
29 41 00 98 eller på mail nees.sandblaesning@gmail.com, så kan vi give dig mere information eller et uforpligtende tilbud på sandblæsning af hus i Jylland.​

Sandblæsning af hus