Vandskuring Nordjylland af bedste kvalitet

Hvorfor er en vandskuring i Nordjylland en god ide? Hvis du ønsker en mindre varmeudgift, pænere og mere moderne udseende på facaden og mindre vedligehold, så er en vandskuring din redning. Få en vandskuring af dit hus og oplev alle fordelene.
Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud.

De mange fordele

En vandskuring af din boligs facade har mange gode fordele. Her er flere grunde til at vælge lige præcis os til opgaven:

  • Vi har mange års erfaring og sikrer det bedste resultat
  • Vi sørger for et gammelt hus kommer til at fremstå nyt og moderne
  • Vores vandskuring bidrager til isoleringen og en bedre varmeregning
  • Du opnår en solid og jævn facade, der forebygger fremtidige skader og udgifter
  • Slip for vedligehold i mange år frem
  • Vælg vandskuring med farve og slip for malerarbejde de næste 10 år

Vi tilbyder altid gode priser på vores services. Derudover sender vi med glæde et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os allerede i dag, så fortæller vi gerne mere.

Mange års erfaring sikrer dig veludført arbejde

Ved en vandskuring i Nordjylland benytter vi et vådt svampebræt til at skure overfladen på din facade og murværk. Det sikrer en jævn og smuk facade. Ønsker du mere information om vores processer, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi servicerer alle kunder, store som små samt private, erhverv og det offentlige. Vi er beliggende i Jylland og foretager selvfølgelig vandskuring i Nordjylland, men vi har også mange kunder i resten af landet, herunder især Sjælland. Så kontakt os endelig uanset hvor du er boende. Har du specifikke ønsker til behandlingen, ekstra services eller specifikke farver til din vandskuring, så sørger vi også for dette.

Kontakt os på telefon 29 41 00 98 eller på mail nees.sandblaesning@gmail.com.

Se vores priser på vandskuring her.