Vandskuring af hus i Jylland

Vil du gerne spare penge på varmeudgifterne? Vil du give din bolig et nyt og moderne udseende? Vil du have et stærkt og solidt murværk, der ikke kræver nogen speciel vedligeholdelse? Hvis du kan svare ja på et de tre spørgsmål, så bør du overveje at få foretaget vandskuring af hus.

Vandskuring af hus givet et moderne udseende

​Der er utrolig mange fordele ved en vandskuring af din facades murværk. Her har vi blot listet nogle af dem:

  • Du kan ændre udseendet på din bolig og forvandle den fra gammel og slidt til ny og moderne.
  • Vandskuring hjælper med at isolerer dit murværk bedre, så du kan spare penge på energiudgifterne.
  • Du får en jævn og solid overflade, der beskytter dit murværk bedre. Dette forebygger fremtidige skader, så du slipper for at vedligeholde dit murværk i samme omfang.
  • ​Vælger du vandskuring med farve, vil farven være så stærk, at du kan undgå at male i helt op til 10-12 år fremover.

Vores arbejde med vandskuring​ af hus indebærer slibning

​Som navnet antyder, anvender vi et vådt svampebræt til at skure overfladen på dit murværk, så den kan blive jævn og smuk.

Vi foretager vandskuring både for private, erhverv og offentlige institutioner, og vi kører gerne ud til opgaver i og omkring Holstebro og i resten af Jylland og Nordjylland. På trods af vores adresse, udfører vi hovedparten af vores opgaver på Sjælland. Så er du bosat hér, skal du ikke tøve med at kontakte os angående vandskuring af dit hus.

For et få mere information om vores arbejde med vandskuring eller for et uforpligtende tilbud kan du kontakte os på telefon 29 41 00 98 eller på mail nees.sandblaesning@gmail.com.

Se vores priser på vandskuring her.